Cine suntem
France Air Romania este membra a grupului Airvance, creat ca urmare a fuziunii dintre France Air Group si divizia de HVAC a SIG Grou , unul dintre principalii producatori europeni pentru sisteme de tratare a aerului.

De unde venim
Fiind o prezenta activa de 20 de ani pe piata romaneasca, France Air deschide o noua filiala in Romania, in vara lui 2017 si astfel  isi propune sa continue si sa dezvolte relatiile comerciale, raspunzind prompt cerintelor actuale din domeniul ventilatiei si climatizarii.

Unde ne indreptam
Obiectivul nostru este de a oferi servicii si produse profesionale partenerilor nostri, prin preturi competitive, calitatea deja recunoscuta si stocuri permanente.

Cum lucram
- Profesionist, pentru ca altfel nu stim.
- Eficient, pentru ca timpul ne preseaza pe toti.
- Organizat, pentru a gasi cele mai bune solutii.
- Deschis catre tot ce e nou.
- Flexibil, pentru a ne adapta fiecarei cerinte.
- Impreuna, pentru rezultate de valoare.

Ce facem
In esenta, furnizam produse de calitate si suport tehnic.
Dispunem de gama larga de produse de ventilatie si accesorii, intr-un spatiu de depozitare de 600 mp, ce pot fi livrate oriunde in tara.
Activitatea firmei noastre este sustinuta de softuri performante, cataloage si informatii tehnice complete si acces la biblioteca BIM, toate acestea prin interfata Espace Pro, special creata pentru profesionisti.

Cu cine colaboram
Cu proiectanti, firme de instalatii si antreprenori in constructii.

De ce noi
Pentru ca suntem o echipa dinamica, ale carei atuuri sunt experienta, inalta calificare si pasiunea pentru ceea ce facem. Ramane sa va convingeti, dupa ce ne veti cunoaste, prin urmare va invitam sa ne contactati.