association_france_roumanie

Daca ai ajuns aici, inseamna ca a venit timpul sa ne cunoastem mai bine. Desi oficial suntem deschisi de aproximativ 6 luni, cei mai multi dintre voi sunteti deja familiarizati cu echipamentele FRANCE AIR si asta datorita partenerilor nostri cu care am pastrat legatura, carora le multumim pentru incredere.

Da, acum facem parte din compania-mama si spunem noi ca detinem toate resursele necesare pentru a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate. Partenerii nostri deja s-au convins : avem preturi competitive, termene de livrare rapide, acces la informatii tehnice de specialitate si multe referinte pe stoc intr-un spatiu de depozitare, de unde poti ridica imediat marfa dorita.

Blogul este dedicat exclusiv produselor FRANCE AIR, pentru ca dorim sa va tinem la curent cu cele mai recente informatii, oferte promotionale si alte activitati derulate de firma noastra.

Datorita gamei largi de produse HVAC ( peste 15000 de referinte ), FRANCE AIR poate oferi solutia completa pentru orice domeniu de activitate, dar in special in sectorul tertiar, in industria medicala si a camerelor curate, precum si a bucatariilor profesionale.

Oferta FRANCE AIR este in continua evolutie; fiecare solutie noua este studiata pentru a garanta un consum cat mai mic de energie, imbunatatind in acelasi timp confortul ocupantilor si calitatea aerului din interior. Specialistii nostri dezvolta in permanenta produse noi, prin efectuarea unor teste extinse cu laboratoare de testare a hotelor de bucatarii, difuziei aerului sau a echipamentelor pentru sali de operatii.

Dar toate acestea, le veti afla urmarindu-ne.

1453 View

Leave a Comment