E ultima zi de vara si fara sa vrem, anotimpul rece ne bate la usa. Dar nu la orice fel de usa, ci una pregatita pentru aceasta perioada, cu perdelele de aer marca FRANCE AIR.
Stim cu totii expresia “ timpul inseamna bani “, dar nu multi stiu ca “ perdelele de aer economisesc acest timp “.
Mai jos v-am pregatit  o scurta descriere a ceea ce inseamna achizitia unei perdele de aer, precum si oferta speciala pentru aceasta toamna.

Economia de energie este o necesitate in zilele noastre si un obiectiv major in proiectarea si exploatarea constructiilor. In orice cladire cu trafic intens, usile de la intrare se deschid tot timpul, permitind astfel aerului rece sa intre; acest lucru duce la scaderea eficientei energetice si implicit la cresterea facturii de energie.
Perdeaua de aer este o invenție ingenioasa, ce poate scadea consumul de energie, avind rolul de a crea o bariera complet transparenta, intre doua spatii.
Le intalnim la intrarea in centrele comerciale, restaurante, institutii dar si in spatiile industriale, fiind ideale pentru pastrarea temperaturii in depozite si camere frigorifice.

Un studiu arata ca o afacere creste ca raspuns la efectul usilor deschise. As putea adauga ca si calitatea mediului de lucru este direct raspunzatoare. Perdelele de aer asigura acest confort ambiental , prevenind migrarea prafului, a mirosurilor si poluantilor din exterior, precum si patrunderea insectelor.

O alta caracteristica importanta ar fi costurile minime de instalare si intretinere ale perdelei.

Daca v-am convins de beneficiile instalarii unei perdele de aer, sper sa va conving si cu oferta speciala pentru aceasta toamna, sa achizitionati perdelele de aer disponibile in stocul nostru.

Oferta de stoc include 3 tipuri constructive de perdele de aer, si anume : COMPACT EVO, HARMONY si FINESSE.

COMPACT EVO – Ideale pentru spatii comerciale mici, restaurante, datorita liniei discrete ce tine cont de confortul vizual al ocupantilor; dimensiuni compacte, lungimi disponibile 1000, 1500 si 2000 mm; incalzire electrica ( rezistenta electrica pozitionata in „zig-zag” pt incalzire rapida ) putere max 13 KW; comanda fara fir ( telecomanda inclusa ); suport de perete inclus.

HARMONY  – Se pot integra in orice spatiu mai mare, centre comerciale, hypermarket-uri, cladiri tertiare, putind fi montate la o inaltime de max 3.9 m; lungimi disponibile 1500 si 2000 mm; versiuni incalzire : electrica ( putere max 17 KW ) sau cu apa calda ( putere max 34 KW ); functionare silentioasa; controler de perete inclus, tip EASY CONTROL ( setare manuala ) sau POWER CONTROL ( setare automata ).

FINESSE – Perdele de aer incastrabile, cu un design elegant pentru o integrare perfecta in plafonul fals. Lungime disponibila 2000 mm; incalzire cu apa calda sau versiunea cu recirculare.

Pentru informatii si detalii tehnice, ne puteti contacta telefonic la 0311 310 010 sau la adresa de email france.air.romania@france-air.com.

3466 View

Leave a Comment