Pentru a ne asigura confortul, aerul pe care il respiram trebuie sa fie curat; pentru a respira un aer curat, este necesar un schimb de aer proaspat la fiecare doua ore; sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura pot realiza acest schimb de aer si totodata pot combate efectele nocive ale igrasei, condensului si aerului viciat cu mirosuri si umiditate crescuta. Astfel, putem contribui la crearea unui mediu de viata mai sanatos, precum si la economisirea energiei . Recuperarea de caldura este un proces continuu de amestec al aerului proaspat cu cel evacuat din interior, proces ce are loc intr-un schimbator de caldura, prin care se realizeaza transferul termic.

France Air a dezvoltat o gama completa de recuperatoare de energie ” plug&play”, care indeplineste orice configuratie intr-o cladire tertiara. Acestea vin echipate in versiunea standard cu baterii electrice/apa calda sau CO, au setul de automatizare integrat si testat din fabrica, fiind complet cablate. In plus, sunt certificate EUROVENT si corespund criteriilor ERP 2018.

Mai jos aveti o scurta prezentare a celor 6 tipuri de recuperatoare de caldura marca France Air.Informatii tehnice detaliate gasiti in catalogul nostru de produse, pagina dedicata recuperatoarelor de caldura.

 

2190 View

Leave a Comment