2019, bine ai venit !!!!

Sper ca ati avut cu totii un an bun, un an care v-a provocat sa indrazniti mai mult, mai sus si mai bine, un an care v-a dat sansa sa realizati tot sau macar partial, ceea ce v-ati propus.

A trecut si perioada frumoasa cu sarbatori si reuniuni in familie, asa ca e vremea sa revenim la realitatea cotidiana.

Unde pornim si incotro ne indreptam, e destul de greu sa planifici in detaliu, dar cand te bazezi pe anumite resurse, drumul evolutiei pare mult mai frumos.

Planuri si strategii, noi directii si obiective, statistici si bugete, toate acestea sunt constantele fiecarui inceput de an, in fiecare companie. La fel am inceput si noi si o sa va dezvaluim pe scurt o parte din noutati.

Pentru noi, anul 2019 vine cu schimbari in bine….evident.

O prima noutate a acestui inceput de an, este faptul ca ne-am marit echipa. Noul nostru coleg, George Suciu, va avea biroul in Cluj si va coordona activitatea de vanzari si consultanta tehnica pentru zona de N, NE si NV-ul tarii.

Catalogul 2019 -2020 este deja in executie si va ajunge in mainele voastre ….speram noi cat mai curind. Ca de fiecare data, France Air va va surprinde cu produse noi, tehnologii avansate si solutii brevetate in cele peste 2000 de pagini ale catalogului.

Daca tot am divulgat o parte din surprizele acestui an, sunt sigura ca veti fi incantati sa aflati ca vom lansa noi produse, in domeniul recuperarii de caldura, in cel al bucatariilor profesionale si vom continua promovarea si dezvoltarea echipamentelor certificate ERP 2018.

O serie de imbunatatiri au avut loc si aici, pe site-ul France Air Romania si lucram in continuare pentru a veni in sprijinul vostru; puteti vizualiza si descarca acum cataloagele in limba romana pentru o gama mare de produse ; a aparut si sectiunea de stocuri ce va fi actualizata in fiecare luna.

Si in acest an vom continua sa ne dezvoltam si sa construim drumul ascendent pe care a pornit France Air Romania, lasindu-ne ghidati de aceleasi valori pe care le promovam: experienta, performanta , tehnologie.

Va dorim tuturor ca Nou An sa va aduca rezultatele dorite !

1690 View

Leave a Comment