Incepind cu luna martie, avem un nou produs disponibil POWER BOX, care face parte din noua generatie de centrale compacte cu dublu flux si schimbator de caldura in contra-curent.
Am avut ocazia sa-l vedem expus la Conventia anuala de vanzari 2020, unde am aflat care sunt avantajele si imbunatatirile aduse acestui produs emblematic pentru France Air.
Una dintre principalele caracteristici este carcasa dublu izolata de 50 mm, ce raspunde clasificarii L1 / T2 / TB2 ( EN 1886 )
Pentru a indeplini cerintele de performanta, fiabilitate si siguranta, s-au realizat teste de rezistenta in conditii reale, teste de manipulare si transport, in conformitate cu Erp18.
Alte caracteristici ce ne permit sa raspundem in forta cerintelor actuale, sunt prezentate mai jos :

DOCUMENTATIE, SELECTIE SI PRETURI

Pe site-ul nostru gasiti catalogul in limba romana, il puteti vizualiza aici; documentatia completa ( fisa tehnica, certificate calitate, manual instalare) le puteti descarca in format pdf. din contul dvs de EspacePro.
Configuratia centralei se face cu programul de selectie AIRGIRECUP, de asemenea disponibil online in contul Espace Pro.
Pentru preturi, termen de livrare, va rugam sa ne trimiteti cererile dvs la email : france.air.romania@france-air.com.

Si pentru ca nu am apucat sa va povestim despre noutatile de la Conventia de Vanzari, va invit sa vizualizati cateva poze cu noul produs lansat:

1202 View

Leave a Comment