#stamacasa a devenit laitmotivul tuturor postarilor din ultima vreme. Este foarte bine sa respectam acest lucru, mai ales ca o facem pt sanatatea noastra si a celor din jur.

V-ati gandit ca petrecind atatea ore in interior, puteti face o multime de lucruri care ar putea afecta calitatea aerului pe care il respirati? Credeti sa nu, principalele surse de poluare din interior sunt materialele de constructie( pereti, parchet, izolatie,vopsele ) si obiectele din casa, de la mobilier pana la produsele chimice folosite la curatenie. Gatim si spalam mai mult, facem curatenie mai des, dezinfectam in continuu, incalzim casele mai mult, pentru ca…………… #stamacasa; toate acestea produc poluanti, acei inamici invizibili si tacuti, care ne deterioreaza sanatatea.

Desigur, putem pune in aplicare anumite masuri pentru imbunatatirea calitatii aerului, dar pentru asta, avem nevoie sa stim ce se petrece in aer.

Este cunoscut faptul ca France Air are solutii eficiente pentru imbunatatirea calitatii aerului, dar si dispozitive pentru monitorizarea parametrilor aerului si detectarea poluantilor din interior.

Va propunem in cele ce urmeaza un astfel de dispozitiv, cu ajutorul caruia putem descoperi doi dintre cei mai intalniti poluanti din interior, particulele fine (PM2.5) si compusii organici volatili (C.O.V.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestia sunt afisati pe un ecran LCD color si totodata poti afla temperatura si umiditatea din interiorul casei. Dispozitivul are un design elegant ce se integreaza perfect in orice decor; gazduieste un adaptor Wi-Fi de 2.4 GHz si o baterie lithium de 2300 mAh care asigura aproximativ opt ore de functionare.

Aplicatia pentru Android si iOS, va permite sa vizualizati aceste informatii pe telefon, astfel ca puteti consulta un istoric pe ore si zile pentru a identifica fluctuatiile acestor parametri in timp.

Caracteristici principale :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desi nu puteti inlatura poluantii cu acest dispozitiv, puteti totusi asigura confortul si linistea celor din jur. Pentru eliminarea poluantilor, va vom prezenta in postarile viitoare o parte din echipamentele propuse de France Air.

Acesta este un produs B2B, destinat exclusiv clientilor nostri sau viitorilor parteneri-persoane juridice.

Pentru informatii comerciale si termene de livrare, ne puteti contacta telefonic la 0311 310 010 sau la email : france.air.romania@france-air.com.

1405 View

Leave a Comment