Airvance Group, cu un pas inainte.

 

Laurent Dolbeau, CEO France Air Group, are placerea sa anunte crearea Airvance Group. Luind nastere in februarie 2020, ca urmare a fuziunii dintre France Air Group si divizia de HVAC a SIG Group, misiunea declarata a noului Airvance Group este aceea de a deveni expert in furnizarea de solutii pentru managementul si calitatea aerului interior.

 

Airvance Group este un lider in tratarea aerului. Stabilit in Europa, va lua tot ce este mai bun din cele doua culturi complementare pentru a se defini. Numele Grupului face trimitere la industria aerului si este un ecou al verbului “advance”, ceea ce subliniaza straduinta de a avansa in profesia noastra. Identitatea vizuala a Airvance Group este inspirata direct din industria ventilatiei: cele doua palete stilizate simbolizeaza curgerea aerului si nuantarea culorilor (rosul pentru caldura intalnindu-se cu albastrul pentru rece) cu  semnificatie in gestionarea aerului si a notiunii de confort si calitate a aerului.”  Laurent Dolbeau, CEO Airvance Group.

 

 

Cu o Cifra de Afaceri de 350M€ in 2019, 1950 de angajati si cu prezenta in 14 tari, Airvance Group a devenit un jucator European de varf in furnizarea de solutii pentru tratarea aerului. In Europa, Airvance Group este prezent in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Ungaria, Olanda, Portugalia, Romania, Slovacia, Elvetia si Regatul Unit al Marii Britanii. Airvance Group are, de asemenea, subsidiare in Angola, Africa, unde Grupul are o istorie indelungata.

Airvance Group este prezent si alte multe tari prin intermediul partenerilor locali.

Airvance Group vinde marcile FRANCE AIR, CAIROX, SAFTAIR si SUFIX, alaturi de solutii pentru tratarea aerului pentru confortul si siguranta oamenilor. Portofoliul de produse acopera toate cerintele referitoare la tratarea aerului si protectia la foc, de la ventilatie, recuperare de energie, centrale pentru tratarea aerului, distributie si difuzie pana la protectie la foc, filtrare, incalzire, aer conditionat si solutii pentru controlul poluarii aerului. Nu in ultimul rand oferim si solutii de izolare termica. Compania actioneaza cu predilectie in sectorul tertiar de cladiri, bucatarii profesionale, spitale, sectorul industrial (camera curate in particular) si in sectorul cladirilor rezidentiale, colective dar si individuale.
Prin marcile, produsele si serviciile sale, Airvance Group lucreaza cu scopul de a asigura bunastarea si siguranta persoanelor in spatiile de locuit, in toate tarile unde Grupul opereaza.

Airvance Group in cifre:

  • Cifra de Afaceri: €530M, din care €277M in Franta
  • Angajati: 1950 persoane
  • Numar de proiecte pe an: 150,000
  • Numar de produse: 45,000

Noua conducere
Airvance Group este condus de un Consiliu Executiv care definteste si implementeaza strategia companiei in conformitate cu directiile stabilite de Consiliul de Supraveghere de Grup. Este compus din 10 persoane, inclusiv Laurent Dolbeau, CEO Airvance Group. Laurent Dolbeau a decis intarirea Consiliului Executiv prin numirea lui Bruno Vilaseca, care s-a alaturat Grupului in martie, 2020. Cu experienta extinsa in industrie, ocupand pozitii de Director in Marketing dar si de Director General in cateva grupuri din industria HVAC, astazi, Bruno Vilaseca este Director International pentru Nordul Europei in Airvance Group.
In calitate de CEO, Laurent Dolbeau se straduieste sa consolideze expertiza complementara a Grupului cu scopul de a accelera dezvoltarea Airvance Group pe pietele noi si pentru stabilirea pozitiei sale in segmentul HVAC.

De la stanga la dreapta: Bruno Vilaseca (International Director, Europa de Nord), Jean Philippe Moisson (Director Tehnic si Achizitii, Airvance Group), Annie Bouvier (Director HR, QSE Airvance Group), Guy Arzelier (Director de Vanzari, Franta), Laurent Dolbeau (CEO Airvance Group), Olivier Davoine (Director Servicii Clienti si IT, Airvance Group), Frédéric Bruyère (Director Marketing, Airvance Group ), Maxime Riviere (Director Financiar, Airvance Group) si Pascal Halimi (International Director, Europa de Sud).

 

 

2031 View

Leave a Comment