Este cunoscut faptul ca France Air este unul dintre principalii furnizori de solutii si echipamente pentru tratarea aerului in spitale, camere curate. Astfel, dorim sa va impartasim cunostintele noastre, pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine de ce utilizarea corecta a ventilatiei este esentiala pentru o protectie eficienta impotriva contaminarii.

Va invitam la conferinta virtuala despre tratarea aerului in spitale, ce va avea loc joi, 11 iunie, orele 10.30 – 12.00.

Subiectele care vor fi tratate : norme igienice si clasificari, criterii de selectie ale echipamentelor de tratare a aerului, tipuri de plafoane filtrante si exemple de instalare, gama de grile si difuzoare specifice. De asemenea, pe final va fi o scurta prezentare a noului program de selectie Airgiflow, despre care vom discuta mai multe in saptamana urmatoare.

Speram sa va vedem pe cat mai multi dintre voi.

Va puteti inscrie la webinar, apasind butonul de inscriere; veti primi un email de confirmare cu un link personalizat, care va permite sa va conectati la conferinta transmisa in direct, in ziua si la ora programata. In caz de intarziere, puteti accesa totusi webinarul curent. Noi va asteptam !

Pentru inscriere faceti click mai jos
Inscriere

1089 View

Leave a Comment