BIOVAX SLIM – doar 280 mm inaltime!

 

O noua versiune a tavanului filtrant,  BIOVAX SLIM este disponibila de ceva timp si cum piata constructiilor in sectorul medical incepe sa capete valoare, speram ca acest produs va fi binevenit in proiectele si investitiile din acest sector.

Special conceput pentru proiecte cu constrangeri arhitecturale puternice, BIOVAX SLIM are o inaltime de doar 280 mm, fiind potrivit atat pentru proiecte noi, cat si pentru renovari.

  • Intr-un proiect nou, BIOVAX SLIM ofera spatiu si confort instalatorului; intr-adevar, cu aceasta solutie, instalatorul are mai mult spatiu intre placa si tavanul de filtrare pentru trecerea si conectarea conductelor si a celorlalte accesorii.
  • Intr-un proiect de renovare, BIOVAX SLIM se potriveste perfect in tavanele existente, indiferent de dimensiunea acestora.

 

 

SecurFlow – garanteaza un flux de aer unidirectional pe campul de operare

 

BIOVAX SLIM este foarte fiabil, datorita sistemului de prindere automata a filtrului. Dezvoltat de France Air, acest sistem elimina necesitatea insurubarii, astfel filtrele, printr-o strangere bruta sunt perfect instalate, garantind o etansare totala.

BIOVAX SLIM include un plenum din otel vopsit sau otel inoxidabil si un set de filtre H14, asociate cu sistemul de difuzie SecurFlow ( sistem regulat de distributie a aerului, fara intrerupere a fluxului sau zone moarte ). Uniformizarea fluxului de aer a fost testata in laborator.

 

Gama BIOVAX SLIM :

  • 8 dimensiuni standard, pana la 4070 x 3280 mm
  • Debite de aer de la 2350 la 13560 m3/h
  • Filtrare H14 sau U15, in dimensiuni standard de 68 mm grosime
  • Disponibil si in versiunea BVX SLIM ( fara loc pentru lampa scialitica )

Criterii de selectie

Selectarea unui tavan filtrant se bazeaza pe 2 puncte esentiale.

  1. Determinarea nivelului de risc al zonei de tratat. In functie de acesta, parametrii aeraulici care trebuie luati in considerare, pot varia :
  • RISC 3 : rata de improspatare a aerului din incapere este de cel putin 15 sch/h
  • RISC 4 : in acest caz, viteza aerului sub tavan trebuie sa fie de aprox 0.32 m/s, cu o rata de aer proaspat de minim 6 sch /h
  1. Determinarea zonei de tratat; foarte important, campul de operare trebuie sa acopere cel putin : pacientul, personalul medical, uneltele chirurgicale.

ATENTIE : In cazul unei zone de risc 3, cu debit unidirectional, o selectie la 15 sch/h, poate duce la selectia unui plafon care nu acopera intregul camp operator. Prin urmare, pentru selectarea unui plafon, este absolut necesar sa incepeti prin dimensionarea acestui camp.

 

Despre toate acestea si multe alte informatii si produse dedicate sectorului medical, veti afla la urmatorul webinar ce va avea loc in data de 1 octombrie. In zilele urmatoare, veti primi o invitatie si am fi incantati sa participati in numar cat mai mare.

2015 View

Leave a Comment